Robotix Day 2019

Robotix Day 2019

El dissabte 1 de juny de 2019, el Col·legi Sant Pere (Palma) acull el ROBOTIX Day que es centra en l’arqueologia i que té com a repte la recuperació del patrimoni històric

Després del gran èxit de la WeDo PARTY tornem a més bauxa que mai per convidar-vos a una nova jornada STEAM: viurem una nova exhibició de robòtica educativa amb més de 100 grups de nins i nines de 9 a 14 anys que estan participant a les activitats extraescolars en STEAM impartides per Robotix Balears, representant oficial de LEGO Education a les Illes Balears.

Aquest trimestre hem treballat l'exploració arqueològica investigant la cultura Maia a través d'un aprenentatge lúdic i significatiu.   Un model que ben aviat volem replicar en els nombrosos jaciments existents a les Illes Balears, per posar-los en valor i fer que els alumnes es sentin protagonistes i part de la nostra història. 

Durant la jornada, en horari de 9:00 a 14:00, els diferents equips hauran de superar, en un termini màxim de 10 minuts, totes les proves possibles per tal d'aconseguir reconstruir l'antiga ciutat maia de TIKAL i poder reconstruir el Temple del Gran Jaguar.

Aquesta exhibició és també una excel·lent oportunitat per compartir amb les famílies, escoles i entitats que podran contemplar els coneixements adquirits a partir de l'aprenentatge amb robòtica, el pensament computacional i les STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

Per aquest motiu ens faria molta il·lusió comptar amb la vostra presència i colaboració per donar impuls a aquesta iniciativa de Robotix Balears que promou crear millors ciutadans

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK