caendees
Menu
Activitats per a totes les edats
Tecnología y diversión

Activitats per a totes les edats

Oferim una àmpla varietat d'activitats extraescolars basades en recursos i metodologies de LEGO® Education en funció de l'edat dels participants: des de 4 a 16 anys, cobrint els cicles d'educació infantil, primària i secundària.

Activitats extraescolars dissenyades per a fomentar les habilitats i competències del segle XXI mitjançant els recursos LEGO Education, perquè els nostres fills i filles siguin més creatius, innovadors i capaços de treballar en equip.

Per a aconseguir-ho presentem tres modalitats en funció de l'edad dels alumnes.

Robotix Infantil
Robotix I
Robotix II

ROBOTIX INFANTIL (de 3 a 5 anys)

Es tracta d'aprendre i jugar a l'aula en diferents espais o racons amb recursos i activitats dissenyats per LEGO Education, don els petits realitzen simultàniament distintes activitats de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic.

Contar històries, aprendre matemàtiques, distinguir formes i tamanys...a través del joc i amb materials específics de LEGO Education.ROBOTIX I (de 6 a 8 años)

A través de l'exploració del funcionament de Màquines i Mecanismes, els nins i nines actuen com els nostres joves científics i enginyers per a investigar i comprendre el funcionament de les màquines i mecanismes senzills del dia a dia, com els engranatges, politges, rodes i eixos.

Serà el primer pas per a la introducció a la robòtica amb LEGO WeDo, que els permetrà construir i programar el seu propi robot per a superar diferents reptes d'una forma divertida.

Extraescolar ROBOTIX I


ROBOTIX II (de 9 a 16 anys)

Els alumnes dissenyaran, construirn i programaran els seus primers robots amb LEGO MINDSTORMS EV3, utilitzant peces de LEGO i sensors. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels motors i a utilitzar diferents sensors como el tacte, llum, ultraso i so.Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK