Catalan English German Spanish
 676 791 955
Menu
Campus d'estiu

Campus d'estiu

El campus d’estiu STEAM busca potenciar i incentivar la curiositat dels infants envers el món que els envolta, utilitzant l’experimentació com a eina per a descobrir els misteris de la ciència, la tecnologia, enginyeria, l’art i les matemàtiques

Es celebrarà des del 25 de juny al 20 de juliol al centre Bit Raiguer (Inca).

Està dirigit a nins i nines des de 1r Primària 2n d’ESO amb dos grups diferenciats.

  • Petits Exploradors: nins i nines que durant el curs 2017 – 2018 han cursat els cursos de P5,1r, 2n i 3r Primària
  • Joves Científics: Infants i joves que durant el curs 2017 – 2018 han cursat des de 4r de primària fins a 2n ESO.

L’horari que oferim per la realització del campus d’estiu STEAM és de 9 a 13.30h (Acollida a partir de les 8.30h).

En el Campus d’estiu STEAM 2018 us proposem un apassionant viatge al futur, on els nostres valents exploradors aprendran pensament científic i computacional i, al mateix temps, realitzaran obres d’art avantguardistes, tot jugant i passant-ho d’allò més bé. 

El lema més important en el que es basa tota la nostra metodologia és "APRENDRE CONSTRUINT". Ens centrem especialment que els nostres infants i joves siguin part activa del seu aprenentatge, i que sigui sempre a través de la pràctica i l'experimentació com els nens i nenes obtenen i retenen el coneixement.

Així doncs, fugim de les classes magistrals on el coneixement és impartit per un sol expert, que busca transmetre la informació als "inexperts", i enfoquem la nostra feina en crear un espai participatiu i obert on amb l'ajuda de tots i totes anem construint el coneixement global.

El nostre treball es basa principalment en la creació i disseny d'activitats on, a través de reptes de dificultat adaptable a les necessitats dels infants i joves, busquem aprofitar la motivació intrínseca d'aquests per aprendre nous coneixements, tot fent-ho d'una manera divertida i innovadora per tal que el procés d'aprenentatge sigui divertit i engrescador.

Amb l’objectiu d’aprofundir amb aquest tipus d’activitats i metodologies, contarem amb la col·laboració del nostre soci
EXPLORIUM, que ens ajudarà amb el seu expertise i coneixements especialment a les àrees de ciències i matemàtiques amb activitats complementàries d’una forma lúdica i divertida.

Inscripcions obertes

Per més informació contacta amb nosaltres.

Us esperem a tots i totes!

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK