Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Robotix Balears

Els nens i nenes fan massa extraescolars?

 A aquesta entrada del nostre blog, parlarem sobre les extraescolars i la sobrecàrrega per part de les famílies de l’agenda dels infants. La notícia tractada és extreta del diari La Vanguardia. Les activitats extraescolars poden ser beneficioses per al desenvolupament dels nens, però és important no sobrecarregar la seva agenda. Psicòlegs i pedagogs adverteixen que una excessiva quantitat d’activitats pot generar estrès, ansietat, frustració i fins i tot una disminució del rendiment acadèmic. Per evitar aquests efectes negatius, es recomana que els pares assegurin que els seus fills tinguin temps lliure per descansar i avorrir-se, ja que això fomenta la seva creativitat i benestar emocional. Tot i així, les activitats extraescolars no són perjudicials en si mateixes si es gestionen correctament. Les activitats esportives, per exemple, poden ajudar a desenvolupar habilitats socials i permeten que els infants es cansin físicament d’una manera saludable.

Notícia del diari La Vanguardia sobre la que tracta la publicació

En aquest context, les activitats de robòtica que ofereix Robotix Balears són una excel·lent opció per complementar l’educació dels nens i nenes d’una manera equilibrada. A través d’aquestes activitats, els infants poden potenciar la seva creativitat, treballar en equip i introduir-se en el món de la programació i la robòtica, alhora que es familiaritzen amb les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). A més de ser divertides, aquestes extraescolars preparen els nens per als reptes del futur, tot promovent un aprenentatge pràctic i interactiu que estimula la seva curiositat i capacitat de resolució de problemes.

Post a Comment

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad