fbpx

Coneixes les nostres activiitats extraescolars?

Fa diversos mesos vam començar el curs escolar 2015-2016 amb una novetat per als centres educatius de Mallorca: una activitat extraescolar que desperta l'interès per la ciència i la tecnologia de forma divertida en els nins i nines entre 4 i 16 anys, mentre desenvolupen les habilitats i competències del segle XXI, utilitzant com a plataforma els recursos i metodologies de LEGO Education.Comptem amb una experiència de 10 anys en activitats extraescolars basades en LEGO Education i presents en més de 250 escoles i centres acadèmics i amb més de 15.000 alumnes a tot Espanya.

Els continguts de les activitats extraescolars s'han desenvolupat a partir de la metodologia i recursos de LEGO Education i els nostres facilitadors estan acreditats com a formadors a través de la LEGO Academy.

Si el teu centre escolar està interessat en conèixer amb més detall en què consisteixen aquestes activitats i com les realitzem, no dubtis en contactar amb nosaltres. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline