fbpx

ROBOTIX Mallorca a Mata de Jonc

Fa unes setmanes varem tenir l'oportunitat de donar a conèixer les nostres activitats gràcies a l'equip del programa Ara mateix de IB3.

Es varen apropar al col.legi Mata de Jonc, on impartim des de principis de curs l'activitat extraescolar de robòtica educativa amb LEGO Education amb alumnes de 6 a 12 anys.

Extraescolar Mata de Jonc

Vos animem a que passeu un bon moment amb aquest entretingut vídeo, que explica de forma breu i clar en què consisteixen les nostres activitats, els objectius i la seva dinàmica. I quina millor explicació que la proporcionada pels propis alumnes!

Al marge de l'expectació que va suposar per aquests nins i nines que vingués la pròpia televisió a la seva escola, el més important fou comprovar la il.lusió i ganes que tenen a l'hora de fer aquesta extraescolar. Li donam molta importància a que s´ho passin bé durant l'estona de l'activitat, per crear i dissenyar mitjançant la robòtica educativa. 

Diversió + curiositat formen una equació imbatible...
Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline