fbpx

ROBOTIX Mallorca a la Fira de la Ciència a Pràctiques

Volem fer ressó de la propera Fira de la Ciència que organitza l'AMIPA de l'escola de Pràctiques, on ROBOTIX Mallorca hi estarà present organitzant diferentes activitats amb la finalitat de difondre la tecnologia i la ciència mitjançant la robòtica de LEGO Education.

Adjunt descripció d'aquest esdeveniment i vos animem a que vengueu.


La ciència arriba a Pràctiques!!!! L'escola amb el suport de l'amipa engega un nou projecte per fer arribar la ciència als més petits. Els alumnes a l'escola treballaran diferents experiments i entre els diferents cursos es mostraran les diferents experiències.


Fira de la Ciència a Pràctiques amb Robotix Mallorca


Divendres dia 20 de maig de 18:00 a 20:00 tots junts podrem gaudir de la I Fira de la Ciència a Pràctiques. Es farà una jornada de portes obertes en el que els pares també en serem els protagonistes acompanyant als nostres fills. A la Fira hi haurà experiments que faran els alumnes amb els seus mestres, i un parell d'experiments fets directament per famílies voluntàries que s'han animat a convertir-se en científics per un dia. També ens acompanyarà l'associació d'escacs, Robotix amb una demostració de robòtica educativa i el Centre d'Estudis de l'Esplai amb jocs de taula educatius. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline