fbpx
Acord de col·laboració entre Robotix Balears i Be Steam
Jaume Català i Daniel Avià a Aula Balear

Acord de col·laboració entre Robotix Balears i Be Steam

Nins, nines, pares i mares, professors, professores, el nou curs ja està aquí i des de Robotix Balears us volem desitjar que sigui ben profitós i estigui ple d'aprenentatge i diversió. 

Comencem una nova etapa, on ens tornarem a reunir a les aules per conèixer, compartir, experimentar, aplicar i aprendre tots plegats per seguir desenvolupant-mos com alumnes, com a pares i mares i com a professionals de l'educació.

Comencem aquest nou període arribant a un acord de col·laboració entre Robotix Balears i be-Steam, dues entitats que comparteixen una visió de com ha de ser l'educació dels nostres alumnes, basada en el desenvolupament de competències i habilitats, que desperta vocacions cientificotècniques amb un mètode proactiu, d'aprendre fent i descobrint. 

Esteu atents i atentes a les nostres xarxes socials i plana web perquè ben aviat començarem a parlar dels projectes que durem a terme tan a nivell curricular com extraescolar

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline