fbpx
Benvinguts i benvingudes a la WeDo Party!

Benvinguts i benvingudes a la WeDo Party!

Els foguerons de Sant Antoni deixen de fer fum... però a Robotix Balears, mai deixem de cercar noves formes de compartir el món STEAM (Sciencie, Technology, Engineering, Art, Maths) amb tota la família.

Per aquest motiu us convidem al nostre projecte que durem a terme durant el segon trimestre: la WeDo PARTY!

En què consisteix aquest dia?

La Wedo Party és un dia assenyalat amb molta il·lusió en el calendari de Robotix Balears, on els vostres fills i les vostres filles seran els autèntics i les autèntiques protagonistes de la jornada. Aquest segon trimestre ens endinsem dins un projecte que permetrà als nens i nenes de Robotix 1 (de primer a tercer d'Educació Primària) investigar tot el referent al món del transport a través d'un aprenentatge significatiu i lúdic.


La tirolina de LEGO més llarga de Robotix pels alumnes del CEIP Robines.

L'objectiu és inspirar als nins i nines a crear idees, resoldre problemes i superar obstacles, a la vegada que els permet guanyar confiança amb l'ús de la tecnologia.

La Wedo Party, una jornada per gaudir i compartir els projectes que han fet els alumnes amb totes les famílies i escoles que formen part de Robotix Balears.

Durant aquest dia, es realitzarà una exposició on ens mostraran les seves maquetes que han dissenyat i construït durant el trimestre a fi de donar resposta a la seva investigació sobre el transport a les Illes Balears i les possibles solucions per a millorar el problema que hagin identificat.


Ens movem per l'aigua, la terra i l'aire pels alumnes de Sant Vicenç de Paül (Sóller).

Pròximament us farem arribar tota la informació sobre el lloc i la data exacta de l'exposició, però ja us avancem que no feu plans pel darrer cap de Març, ni el primer d'Abril! Us hi esperem a tots i totes per gaudir d'un dia en família amb LEGO Education!

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline