fbpx
Presentació de la WeDo Party 2019

Presentació de la WeDo Party 2019

El dimarts 26 de març presentàrem la #WeDoParty2019 amb Mercedes Garrido, consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Jaume Mateu director general de Mobilitat i Transports del Govern de les Illes Balears, Joan Ferrer, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Andreu Mir, Director General del Col·legi Sant Pere -Escoles Diocesanes i Jaume Català, responsable de Robotix Balears.

La presentació es realitzà al Col·legi Sant Pere (Palma) l'escenari que acollirà el proper dissabte 30 de març a a uns 400 alumnes de 50 escoles de Mallorca, abordant la Mobilitat sostenible com a repte d'aquesta edició. A continuació compartim alguns moments de la conversa durant la presentació.

La #WeDoParty2019 compta amb la colaboració de 3glopsQuelyLaccaoTemps LliureRIU HotelsHabitissimo i el suport el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma.

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline