fbpx
La WeDo Party 2019 congrega més de 400 nins i nines a Palma

La WeDo Party 2019 congrega més de 400 nins i nines a Palma

ELa #WeDoParty2019 celebrada a Palma el dissabte 30 de març, reuní a més de 400 nins i nines de 50 escoles de Mallorca. Una xifra que arribà a congregar a 800 persones entre pares i alumnes que passaren pel Col·legi Sant Pere i que no es volgueren perdre aquesta edició que va abordar la Mobilitat Sostenible.

Entre les 10 i les 14 hores els grups anaren presentant els projectes en els que han treballat durant aquest trimestre i ho feren davant els pares i els membres del jurat que estaven integrats per facil·litadors, professionals de diferents àmbits, alumnes del propi Col·legi Sant Pere i també d'alguns responsables polítics com, Joan Ferrer, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palma, que no es va voler perdre com els ciutadans i ciutadanes del futur veuen el transport per mar, terra i aire.

Wedo Party 2019
Wedo Party 2019
Wedo Party 2019
Wedo Party 2019

La #WeDoParty2019 ha estat possible amb la colaboració de 3glops, Quely, Laccao, Temps Lliure, i el suport el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline