fbpx
Robotix Day 2019

Robotix Day 2019

El dissabte 1 de juny de 2019, el Col·legi Sant Pere (Palma) acull el ROBOTIX Day que es centra en l’arqueologia i que té com a repte la recuperació del patrimoni històric

Després del gran èxit de la WeDo PARTY tornem a més bauxa que mai per convidar-vos a una nova jornada STEAM: viurem una nova exhibició de robòtica educativa amb més de 100 grups de nins i nines de 9 a 14 anys que estan participant a les activitats extraescolars en STEAM impartides per Robotix Balears, representant oficial de LEGO Education a les Illes Balears.

Aquest trimestre hem treballat l'exploració arqueològica investigant la cultura Maia a través d'un aprenentatge lúdic i significatiu.   Un model que ben aviat volem replicar en els nombrosos jaciments existents a les Illes Balears, per posar-los en valor i fer que els alumnes es sentin protagonistes i part de la nostra història. 

Durant la jornada, en horari de 10:00 a 14:00, els diferents equips hauran de superar, en un termini màxim de 10 minuts, totes les proves possibles per tal d'aconseguir reconstruir l'antiga ciutat maia de TIKAL i poder reconstruir el Temple del Gran Jaguar.

Aquesta exhibició és també una excel·lent oportunitat per compartir amb les famílies, escoles i entitats que podran contemplar els coneixements adquirits a partir de l'aprenentatge amb robòtica, el pensament computacional i les STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

Per aquest motiu ens faria molta il·lusió comptar amb la vostra presència i colaboració per donar impuls a aquesta iniciativa de Robotix Balears que promou crear millors ciutadans.

Aquí podeu consultar el cronograma dels equips i l'aula on realitzaran la mostra:

Robotix DayPreguem confirmació a tots els equips mitjançant el formulari que us hem enviat per correu electrònic o whatsapp. Si no us ha arribat, per favor, contacteu amb nosaltres al 650 40 87 47.

Us esperem aquest dissabte 1 de juny al Col·legi Sant Pere!

*Esdeveniment exclusiu per a alumnes de l'extraescolar amb Robotix Balears i les seves famílies i amistats.

Robotix Day
Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline