fbpx
Tot a punt per a la First Lego League 2020
Els Brain Makers presentaren el seu projecte al batle d'Inca, Virgilio Moreno i Alice Weber

Tot a punt per a la First Lego League 2020

L'equip Brain Makers del CEIP Miquel Duran i Saurina ja ho té tot quasi a punt per la FIRST LEGO League LEGO League, que tendrà lloc el 15 de febrer a la Universitat de les Illes Balears Aquesta competició internacional, que es celebra a Palma, és el programa que fomenta les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys mitjançant experiències d'aprenentatge úniques.

A partir d'un desafiament anual se'ls planteja resoldre problemes de el món actual com ara el reciclatge, l'educació o les energies renovables. Mitjançant la seva resolució, els joves prenen contacte amb la ciència i la tecnologia, i aprenen habilitats i competències per al seu futur professional i personal, entre elles el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació. FIRST LEGO League forma part dels 4 programes FIRST que fomenten i estimulen l'interès per les matèries STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) entre els 4 i 18 anys. Participa en els programes FIRST.

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline