fbpx
Què has aprés durant el confinament?

Què has aprés durant el confinament?

Qui hagués pogut imaginar-se que fa quasi mes i mig que va començar aquest malson anomenat Covid-19. En aquest temps ens hem hagut d'adaptar a una situació que francament ningú estava preparat. Tot un país aturat, tothom a casa, sense sortir al carrer excepte per les coses més bàsiques. Fa uns dies, quan parlava amb ma mare (per telèfon, òbviament), em digué que la seva mare, o sigui, la meva padrina va néixer al 1918, el famós any de la "grip espanyola" i que sempre ho comentava. En 20 o 30 anys la nostra generació, i la dels nostres fills, ens recordarem d'aquests mesos (esperem que no siguin molts) que varen ser quasi un parèntesi a la vida normal que feiem: despertar-nos cada matí per anar a la feina o dur els nins a l'escola, anar als entrenaments de futbol o bàsquet, gaudir del cinema o simplement passejar pel bosc.

Precisament tenim una bona oportunitat per aprofitar aquests mesos per fer coses que per manca de temps, de mandra o senzillament que mai se'ns hi havia ocorregut per fer-ho. Aprofitem per aprendre. El que sigui o el que ens vengui de gust: a editar imatges, a cuinar, llegir aquell llibre de 1000 pàgines, a escriure un diari, a fer manualitats, a provar un nou joc de taula...Hi ha tantes coses per fer que fins ara quedaven en l'excusa de "no tenc temps".
 
Els companys de Robotix a Barcelona han penjat al seu blog una bona reflexió sobre què hem après en aquest confinament. Vos convidem a llegir-ho.
 
Cuidau-vos!
 
Jaume Català
Director de Robotix
Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline